Πως να διαφημίσω το eshop μου;

Βρισκόμαστε σε μια ψηφιακή εποχή, που η παρουσία στο διαδίκτυο, είναι πλέον απαραίτητη για την επιβίωση των επιχειρήσεων. Πέραν όμως από την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop της επιχείρησής σας, θα πρέπει να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα το οποίο είναι η ψηφιακή διαφήμιση.

Γιατί να διαφημιστώ;

Μια καινούργια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ( eshop ), είναι ένα ακόμη κατάστημα ή επιχείρηση, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του όχι μόνο στην κοντινή περιοχή που βρίσκεται η έδρα του, αλλά και σε ένα τεράστιο κοινό στον παγκόσμιο ιστό. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσετε το νέο σας κατάστημα, προβάλλοντας το μέσω διαφήμισης στο Google και στα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook και instagram.

Τι πρέπει να κάνω για να διαφημιστώ στη Google, στο Facebook και στο Instagram;

Τα δημοφιλή διαφημιστικά κανάλια στο διαδίκτυο είναι το Google Ads και το Facebook – Instagram.

Αρχικά καλό είναι να εστιάσετε σε μια διαφημιστική καμπάνια παρουσίασης, εφόσον έχετε ένα νέο eshop ή μια καινούργια ιστοσελίδα. Στην συνέχεια σκεφτείτε το budget που μπορείτε να δαπανήσετε, την διάρκεια που θα έχει η διαφήμιση, πχ 1-2 μήνες, την περιοχή που απευθύνεστε, πχ όλη την Ελλάδα ή συγκεκριμένες πόλεις καθώς και το κοινό που απευθύνεστε ( άνδρες, γυναίκες, ηλικίες κτλ)

Για εσάς που ήδη έχετε ένα eshop ή μια ιστοσελίδα υπηρεσιών, προτείνουμε η διαφημιστική καμπάνια να εστιάζει σε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, ή σε εκπτωτικά προϊόντα ή κάποια κατηγορία προϊόντων με εποχιακά είδη.

Πως μπορώ να ξεκινήσω άμεσα;

Εμείς στην Lemonart, αναλαμβάνουμε την διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας και σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget που διαθέτετε, δημιουργούμε τις κατάλληλες καμπάνιες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες μας: