Κατασκευή ιστοσελίδας

Home Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

Καθώς βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή όλων μας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν οτιδήποτε μέσω διαδικτύου, η ύπαρξη ιστοσελίδας στο internet για κάθε επαγγελματία είναι πλέον απαραίτητη. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σημαντικό να γίνεται απο επαγγελματία στο χώρο του web design, διότι είναι η επαγγελματική κάρτα της επιχείρισης και σκοπό έχει να παρουσιάσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει, σε όλο τον κόσμο, είτε σε νέους είτε σε υφιστάμενους πελάτες της.

Με εμπειρία 15+ έτη είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που θα μας υποδείξετε.

Ακολουθήστε μας στα social media Fb και Instagram για συνεχή ενημέρωση.

 

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Πραγματοποιούμε συνάντηση στα γραφεία μας ή στον δικό σας χώρο ή μέσω τηλεδιάσκεψης εάν δεν είναι εφικτό.
  2. Ακούμε, συζητάμε και καταγράφουμε τις ανάγκες για την κατασκευή της νέας ή τον επανασχεδιασμό υπάρχουσας ιστοσελίδας.
  3. Συντάσσουμε οικονομική αναλυτική πρόταση με τις υπηρεσίες και το κόστος της κατασκευής.
  4. Αποστέλλουμε δείγματα από ολοκληρωμένα project μας, αλλά και προσχέδια που προτείνουμε.
  5. Εφόσον αναλάβουμε το project, συλλέγουμε κείμενα, λογότυπο, εικόνες και λοιπό ψηφιακό υλικό για το ξεκίνημα.
  6. Κατά την διάρκεια της σχεδίασης και κατασκευής και αφού έχουμε ετοιμάσει τον κορμό της νέας ιστοσελίδας, θα σας δοθούν κωδικοί πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την πορεία του έργου.
  7. Όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες, θα γίνουν δοκιμές και τελικός έλεγχος καλής λειτουργίας.
  8. Τέλος και αφού μας δώσετε την έγκριση, θα δημοσιεύσουμε το website στο Internet και θα γίνει η εκπαίδευση σας.

 

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες γύρω από την σχεδίαση και την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας.

Σύστημα Newsletter

Το σύστημα Newsletter λίγο πολύ το έχουμε γνωρίσει μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά. Είναι στην ουσία ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο το αποστέλλουν οι εταιρίες μαζικά στο κοινό το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο site τους.

Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο marketing με το οποίο κρατάμε ενήμερο τον επισκέπτη ή πελάτη μας, προωθώντας τα νέα, τις νέες υπηρεσίες ή τα νέα προιόντα, συμβουλές, ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε να κοινοποιήσουμε μαζικά στο κοινό που είναι εγγεγραμένο.

Συνδέουμε το σύστημα newsletter με την ιστοσελίδα σας και έπειτα μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας ενημερωτικά φυλλάδια, για μαζική αποστολή μέσω της υπηρεσίας Mailchimp, η οποία είναι δωρεάν για μέχρι και 2000 επαφές / μήνα.

Σύστημα μετάφρασης WPML

Οι ιστοσελίδες πολλών εταιριών, εκτός από την εγχώρια αγορά απευθύνονται και στο εξωτερικό. Γιαυτό και υπάρχει η ανάγκη να έχουμε μια δεύτερη ή και περισσότερες γλώσσες, ανάλογα το target group που μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε. Η αυτόματη μετάφραση της Google δεν είναι πάντα ακριβής και μπορεί να δώσει λάθος πληροφορίες στον επισκέπτη που θα την χρησιμοποιήσει. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιούμε το πρόσθετο εργαλείο της WPML.

 

Το σύστημα μετάφρασης της WPML είναι το δημοφιλέστερο εργαλείο και μας βοηθάει να  μεταφράσουμε τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μόνοι μας, σε όποια γλώσσα επιθυμούμε.

Σύνδεση με Google Analytics

Το Google Analytics είναι δημοφιλές εργαλείο το οποίο παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

 

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της Google και θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε πληροφορίες για την συμπεριφορά των επισκεπτών στο eshop σας, με σκοπό να δημιουργήσετε στρατηγικές οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση πωλήσεων.

Κατάλογος προϊόντων

Εφόσον δεν επιθυμείτε  την δημιουργία eshop, υπάρχει η λύση του απλού καταλόγου προϊόντων,  που βοηθάει τους επισκέπτες σας να έχουν την δυνατότητα να δουν τα προϊόντα σας και να επικοινωνήσουν με το φυσικό κατάστημά σας.

Άμεση επικοινωνία

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ