Διαφήμιση στο Google Ads

Home Διαφήμιση με το Google Ads

Διαφήμιση με το Google Adwords

Το Google Ads είναι το σημαντικότερο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να διαφημιστείτε και να εκτοξεύσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως και προσελκύει τεράστιο αριθμό χρηστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις πολυάριθμες υπηρεσίες της, όπως Google Search Engine, Gmail, Youtube κ.α. Ο διαφημιζόμενος μπορεί να εμφανιστεί στα αποτελεσματα της μηχανής αναζήτησης στης Google αλλα και στις υπόλοιπες υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω, είτε με απλό κείμενο είτε με εικόνα (banners), αλλα και με βίντεο.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε:

Δημιουργία μακέτας

Το γραφιστικό μας τμήμα, ξεκινάει τον σχεδιασμό της μακέτας, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους της διαφήμισης που θα μας υποδείξετε. Προτείνουμε εικόνες, τίτλους, φράσεις, λέξεις – κλειδιά και στήνουμε την μακέτα στις σωστές διαστάσεις για εμφάνιση στην Google.

Ρύθμιση διαφημιστικής καμπάνιας

Αφού συζητήσουμε μαζί σας για την στόχευση της διαφήμισης, δημιουργούμε την διαφημιστική καμπάνια ρυθμίζοντας τα εξής:

  1. Κείμενα, λέξεις-κλειδιά, περιγραφές
  2. Γεωγραφική θέση που θα προβληθεί
  3. Το κοινό που απευθύνεται ( ηλικίες, φύλο)
  4. Το χρονικό διάστημα που θέλουμε να προβάλλεται
  5. Το κόστος ανά ημέρα που επιθυμούμε

Στατιστικά στοιχεία επισκεψημότητας

Με τα στατιστικά στοιχεία, έχετε εικόνα από τις επιλογές και συμπεριφορά των επισκεπτών στις σελίδες του site σας και μπορείτε με αυτό τον τρόπο να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική για αύξηση των πωλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε που εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σας, τον αριθμό των clicks, τις λέξεις κλειδιά με την μεγαλύτερη απήχηση από το κοινό, τις μετατροπές των επισκεπτών οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια αγορά ή συμπλήρωσαν μια φόρμα επικοινωνίας και πολλά ακόμη.

Φόρμα ενδιαφέροντος για διαφήμιση

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ