Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Home Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας για τουριστικές επιχειρήσεις

Η Lemonart, με εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, βίλες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και άλλες τουριστικές μονάδες, είναι σε θέση να δημιουργήσει ή αναβαθμίσει την διαδικτυακή σας παρουσία, δίνοντας σας την δυνατότητα να προβληθείτε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σημαντικό να γίνεται απο επαγγελματία στο χώρο του web design, διότι είναι η επαγγελματική κάρτα της επιχείρισης και σκοπό έχει να παρουσιάσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει, σε όλο τον κόσμο, είτε σε νέους είτε σε υφιστάμενους πελάτες της.

Επίσης αναλαμβάνουμε την διαφήμιση και προώθηση της ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα και στο Google, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων της τουριστικής μονάδας σας.

Ακολουθήστε μας στα social media Fb και Instagram για συνεχή ενημέρωση.

website hotel

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Πραγματοποιούμε συνάντηση στα γραφεία μας ή στον δικό σας χώρο ή μέσω τηλεδιάσκεψης εάν δεν είναι εφικτό.
  2. Ακούμε, συζητάμε και καταγράφουμε τις ανάγκες για την κατασκευή της νέας ή τον επανασχεδιασμό υπάρχουσας ιστοσελίδας.
  3. Συντάσσουμε οικονομική αναλυτική πρόταση με τις υπηρεσίες και το κόστος της κατασκευής.
  4. Αποστέλλουμε δείγματα από ολοκληρωμένα project μας, αλλά και προσχέδια που προτείνουμε.
  5. Εφόσον αναλάβουμε το project, συλλέγουμε κείμενα, λογότυπο, εικόνες και λοιπό ψηφιακό υλικό για το ξεκίνημα.
  6. Κατά την διάρκεια της σχεδίασης και κατασκευής και αφού έχουμε ετοιμάσει τον κορμό της νέας ιστοσελίδας, θα σας δοθούν κωδικοί πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την πορεία του έργου.
  7. Όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες, θα γίνουν δοκιμές και τελικός έλεγχος καλής λειτουργίας.
  8. Τέλος και αφού μας δώσετε την έγκριση, θα δημοσιεύσουμε το website στο Internet και θα γίνει η εκπαίδευση σας.

Δείγματα ιστοσελίδων τουριστικών επιχειρήσεων

armoniahouses

Armonia Houses

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

villa elpiniki

Elpiniki Villas

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενες κατοικίες στο Μόλυβο Λέσβου

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες γύρω από την σχεδίαση και την κατασκευή ιστοσελίδας τουριστικής επιχείρισης.

Online σύστημα κρατήσεων

Ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πληρωμών. Δεχτείτε κρατήσεις άμεσα και χωρίς προμήθειες, δίνοντας στους πελάτες σας την ευκολία να πραγματοποιούν την κράτηση και να πληρώνουν με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, με Paypal, ή με κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρισης σας.

Εξτρα χρεώσεις σε κρατήσεις

Προσθέστε επιπλέον υπηρεσίες στα δωμάτια με χρέωση ή χωρίς. Χρεώστε για παράδειγμα το πρωινό ανα άτομο ή ανα βραδιά, εξοπλισμό δραστηριοτήτων κ.α.

Διαθεσιμότητα δωματίων

Επιλέξτε απο το ημερολόγιο του συστήματος κρατήσεων, ποιές ημερομηνιες θέλετε να ειναι διαθέσιμες και ποιές αποκλεισμένες. Ενα εργαλείο ιδιαίτερα χρήσιμο στην περίπτωση που καταχωρείτε τα δωμάτια και σε άλλες πλατφόρμες όπως το booking.com ή το Airbnb. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα iCal Syncing που μπορεί να συγχρονίσει το ημερολογιο κρατήσεών σας με άλλων πλατφόρμων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Τιμοκατάλογος ανα σεζόν

Το σύστημα σας επιτρέπει να έχετε ξεχωριστές τιμές ανα σεζόν και ανα δωμάτιο. Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε εκπτώσεις ανα περιόδους, τα σαββατοκύριακα και πολλά ακόμη.

Διαχείριση κρατήσεων

Το σύστημα διαχείρισης κρατήσεων, σας βοηθά να δείτε εύκολα και γρήγορα την λίστα με τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις των πελατών σας. Ενα πολύ καλό εργαλείο για κάθε επαγγελματία στο χώρο του τουρισμού

100% Mobile Friendly

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας, καθώς και το online σύστημα κρατήσεων, προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, οθονες Η/Υ), έτσι ώστε να βοηθήσει τους επισκέπτες να ολοκληρώσουν εύκολα και γρήγορα την κράτηση.

Σύστημα Newsletter

Το σύστημα Newsletter λίγο πολύ το έχουμε γνωρίσει μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά. Είναι στην ουσία ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο το αποστέλλουν οι εταιρίες μαζικά στο κοινό το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο site τους.

Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο marketing με το οποίο κρατάμε ενήμερο τον επισκέπτη ή πελάτη μας, προωθώντας τα νέα, τις νέες υπηρεσίες ή τα νέα προιόντα, συμβουλές, ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε να κοινοποιήσουμε μαζικά στο κοινό που είναι εγγεγραμένο.

Συνδέουμε το σύστημα newsletter με την ιστοσελίδα σας και έπειτα μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας ενημερωτικά φυλλάδια, για μαζική αποστολή μέσω της υπηρεσίας Mailchimp, η οποία είναι δωρεάν για μέχρι και 2000 επαφές / μήνα.

Σύστημα μετάφρασης WPML

Οι ιστοσελίδες πολλών εταιριών, εκτός από την εγχώρια αγορά απευθύνονται και στο εξωτερικό. Γιαυτό και υπάρχει η ανάγκη να έχουμε μια δεύτερη ή και περισσότερες γλώσσες, ανάλογα το target group που μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε. Η αυτόματη μετάφραση της Google δεν είναι πάντα ακριβής και μπορεί να δώσει λάθος πληροφορίες στον επισκέπτη που θα την χρησιμοποιήσει. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιούμε το πρόσθετο εργαλείο της WPML.

 

Το σύστημα μετάφρασης της WPML είναι το δημοφιλέστερο εργαλείο και μας βοηθάει να  μεταφράσουμε τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μόνοι μας, σε όποια γλώσσα επιθυμούμε.

Σύνδεση με Google Analytics

Το Google Analytics είναι δημοφιλές εργαλείο το οποίο παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της Google και θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε πληροφορίες για την συμπεριφορά των επισκεπτών στο eshop σας, με σκοπό να δημιουργήσετε στρατηγικές οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση πωλήσεων.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ