Διαφήμιση στο Facebook - Instagram

Home Διαφήμιση στο Facebook – Instagram

Διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook - Instagram

Τα social networks όπως το facebook και το instagram έχουν εξελιχθεί σε εργαλεία με τα οποία οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα και άμεσα να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Η Lemonart αναλαμβάνει όλη την διαδικασία δημιουργίας της διαφημιστική σας καμπάνιας, από την σχεδίαση της μακέτας, την σύνταξη των κειμένων και λέξεων – κλειδιών μέχρι την τελική παρουσίαση.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε:

Δημιουργία μακέτας

Το γραφιστικό τμήμα της Lemonart αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της μακέτας, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους της διαφήμισης που θα μας υποδείξετε. Προτείνουμε εικόνες, τίτλους, φράσεις και στήνουμε την μακέτα στις σωστές διαστάσεις για εμφάνιση στο Facebook και Instagram.

Ρύθμιση διαφημιστικής καμπάνιας

Αφού συζητήσουμε μαζί σας για την στόχευση της διαφήμισης, δημιουργούμε την διαφημιστική καμπάνια ρυθμίζοντας τα εξής:

  1. Κείμενα, λέξεις-κλειδιά, hashtags
  2. Γεωγραφική θέση που θα προβληθεί
  3. Το κοινό που απευθύνεται ( ηλικίες, φύλο)
  4. Το χρονικό διάστημα που θέλουμε να προβάλλεται
  5. Το κόστος ανά ημέρα που επιθυμούμε

Σύνδεση του καταλόγου προϊόντων του eshop με το Facebook και Instagram

Ένας καλός τρόπος προώθησης των προϊόντων στα social networks είναι η διασύνδεση του eshop με την εταιρική σελίδα Facebook.

Με τα κατάλληλα εργαλεία , συνδέουμε τον κατάλογο των προϊόντων που έχετε στο eshop με την εταιρική σελίδα σας στο facebook. Με αυτό τον τρόπο, όλος ο κατάλογος προϊόντων του eshop συγχρονίζεται αυτόματα και προβάλλεται και στο Facebook και στο Instagram. Ο επισκέπτης μπορεί μέσα από το facebook να επιλέξει το προϊόν  σας και να μεταφερθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας για την ολοκλήρωση της αγοράς.

Φόρμα ενδιαφέροντος για διαφήμιση

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ