Κατασκευή Eshop

Home Κατασκευή Eshop

Κατασκευή eshop

Η νέα τεχνολογία σας δίνει την δυνατότητα να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση χωρίς περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας καθώς θα εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο όλο τον χρόνο! Η λύση είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα, γνωστό ως e-shop !

Οι άνθρωποι της Lemonart, με εμπειρία στην κατασκευή eshop με υψηλές απαιτήσεις, είναι εδώ να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελματισμό και συνέπεια.

 

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες γύρω από την σχεδίαση και την κατασκευή eshop. Ακολουθήστε μας στα social media Fb και Instagram για συνεχή ενημέρωση.

Εργαλείο Woocommerce

Στην κατασκευή eshop χρησιμοποιούμε το Woocommerce,  το πιο δημοφιλές και εξαιρετικό εργαλείο που συνεργάζεται με την πλατφόρμα WordPress, για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επιλέξαμε το Woocommerce γιατί ξεχωρίζει με τις πολλαπλές επεκτάσεις του, που μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργικότητα του καταστήματός σας. Είναι φιλικό στον διαχειριστή καταστήματος και προσφέρει πλήρη αναφορά πωλήσεων και στατιστικών.

Γρήγορη ολοκλήρωση αγοράς

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός eshop παίζει η γρήγορη ολοκλήρωση αγοράς από τον επισκέπτη.  Ρυθμίζουμε το checkout να ολοκληρώνεται με 3 μόλις βήματα!. Υπάρχουν δυνατότητες για αγορά, ως επισκέπτης ( Guest checkout), με δημιουργία λογαριασμού, facebook login ή Google login.

Φίλτρα προϊόντων

Τα φίλτρα σας βοηθάνε να βάλετε σε τάξη τα προϊόντα σας, κατά μέγεθος, χρώμα, κατηγορία κτλ. Έτσι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να βρουν εύκολα αυτό ακριβώς που αναζητούν στο eshop σας

Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για το φιλτράρισμα των προϊόντων, ανάλογα το αντικείμενο και τις ανάγκες της επιχείρισης σας.

Σύνδεση με Σκρούτζ - BestPrice

Η σύνδεση του eshop με τον γνωστή διαδικτυακή πύλη σύγκρισης τιμών Skroutz, βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεών σας, καθώς εμφανίζει τα προϊόντα σας σε ένα τεράστιο κοινό που έχει το δημοφιλές αυτό εργαλείο.

 

Οι επισκέπτες του σκρούτζ, βλέπουν τα προϊόντα σας και προωθούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την ολοκλήρωση της αγοράς. Ολη η διαδικασία της σύνδεσης και ρύθμισης του eshop με την σκρουτζ γίνεται από εμας.

Σύνδεση Eshop με εμπορική εφαρμογή ERP

Αναλαμβάνουμε την σύνδεση του Eshop σας, με το εμπορικό πρόγραμμα ERP της επιχείρησή σας, πετυχαίνοντας την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών της αποθήκης.

 

Η διασύνδεση του Eshop με εμπορική εφαρμογή ERP έρχεται να λύση το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες φυσικών καταστημάτων, οι οποίοι αναγκάζονται να ενημερώνουν και τα 2 συστήματα, Eshop και εμπορικό πρόγραμμα, για αλλαγές τιμών, διαθεσιμότητα κ.α. στα προϊόντα τους.

Στατιστικά στοιχεία πωλήσεων

Με τα στατιστικά στοιχεία, έχετε εικόνα από τις επιλογές και συμπεριφορά των πελατών στα προϊόντα σας και μπορείτε με αυτό τον τρόπο να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική για αύξηση των πωλήσεων.

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον τζίρο ή το καθαρό κέρδος ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και να τα συγκρίνεται με τους προηγούμενους μήνες ή χρονιές.

Διασύνδεση με τράπεζα ή paypal

Συνδέουμε το eshop με όποια τράπεζα συνεργάζεστε στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία ανάλογα τις ανάγκες σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε αριθμό δόσεων με κλίμακα, ανάλογα το τελικό ποσό αγοράς. Οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους, με κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας χρεωστικές ή πιστωτικές.

Μία άλλη μέθοδος πληρωμής που μπορούμε να συνδέσουμε με το eshop σας, είναι το Paypal. Το paypal είναι μια διαδικτυακή τράπεζα παγκόσμια, που χρησιμοποιείται ευρέως για αγορές στο ίντερνετ.

Το μόνο που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να έχετε δημιουργήσει έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Paypal. Εάν δεν γνωρίζετε πως γίνεται αυτό, θα σας το ετοιμάσουμε εμείς.

Σύνδεση με Google Analytics

Το Google Analytics είναι δημοφιλές εργαλείο το οποίο παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της Google και θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε πληροφορίες για την συμπεριφορά των επισκεπτών στο eshop σας, με σκοπό να δημιουργήσετε στρατηγικές οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση πωλήσεων.

 

Δείτε επίσης τεχνικές προώθησης και βελτιστοποίησης SEO

Άμεση επικοινωνία

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ