Έφη Μυρμίγκου

Έφη Μυρμίγκου

Βιογραφικό

Graphic Designer / Branding Creator

 

Η ζωή στην Αθήνα είχε αρχίσει να γίνεται εξαντλητική, δεν υπήρχε χρόνος πια για να απολαύσεις απλά, μικρά καθημερινά πράγματα.
Οι αποστάσεις εκεί σου τρώνε ένα μεγάλο μέρος του καθημερινού χρόνου σου, που έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένος. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο νησί του μπαμπά μου και να ανοίξω την δική μου μικρή επιχείρηση έχοντας ήδη δουλέψει στην Αθήνα 10 χρόνια πάνω στη γραφιστική.

Πρωινό ξύπνημα στις 6 για περπάτημα και γυμναστική, όταν ακόμα η πόλη είναι ήρεμη. Σου δίνει τρομερή ενέργεια. Ακόμα και διακοπές αν είσαι, η φύση τότε είναι αλλιώς.

Ευτυχώς επειδή η τεχνολογία είναι ο κλάδος μου, παρακολουθώ συνεχώς τις νέες τάσεις που έρχονται και από το εξωτερικό και προσαρμόζομαι ανάλογα. Πριν 5 χρόνια για παράδειγμα έπρεπε να είμαι συνέχεια στο γραφείο για να με βρουν και να κλείσω δουλειές. Αυτό τώρα πια έχει αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, σίγουρα και λόγω της πανδημίας, αλλά είχε ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια. Πλέον μπορούν να με βρουν και να παρέχω τις υπηρεσίες μου διαδικτυακά, κάτι που έχει μεγαλώσει την δουλειά μου στο εξωτερικό.

Τομείς εξειδίκευσης

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία λογότυπου, σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας, εταιρικής ταυτότητας, καταλόγου, ετικετών και πολλά ακόμη.

DIGITAL MARKETING

Διαχείριση Instagram και Facebook, δημιουργία banners, δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας, διαγωνισμούς Giveway κ.α.

Εκπαίδευση

  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ