Υπηρεσίες γραφιστικής

Home Γραφιστικές υπηρεσίες

Υπηρεσίες γραφιστικής για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Δημιουργούμε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες, banners, καταλόγους, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης και πολλά ακόμη.

Αναλυτικά

Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες μας γύρω από την σχεδίαση γραφιστικών. Ακολουθήστε μας στα social media Fb και Instagram για συνεχή ενημέρωση

Έντυπα

Τα έντυπα ή flyers είναι τα κοινά φυλλάδια που μοιράζονται ή βρίσκονται σε κάποιο stand καταστήματος και χρησιμοποιούνται για να διαφημίσουν ή να ενημερώσουν το κοινό πχ. για προσφορές μιας επιχείρησης, μια θεατρική παράσταση, μια έκθεση ζωγραφικής, μια συναυλία, ενα event κ.α.
Στην Lemonart σχεδιάζουμε κάθε λογής έντυπο – φυλλάδιο ή αφίσα που θα χρειαστείτε για να προσελκύσετε ή να ενημερώσετε το κοινό σας.

Λογότυπα

Το λογότυπο είναι το εμπορικό σήμα της εταιρίας σας, το οποίο την χαρακτηρίζει και την αντιπροσωπεύει σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο δημιουργεί θετικές εντυπώσεις και γίνεται ευκολότερα αποδεκτό στο ευρύτερο κοινό.
Η Lemonart δίνει ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια και την μοναδικότητα, καθώς και την αισθητική, τα χρώματα και σχήματα και σχεδιάζει το λογότυπο που θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει!

Επαγγελματικές κάρτες

Στην Lemonart πιστεύουμε οτι η εταιρική ταυτότητα είναι η βιτρίνα της εταιρίας σας απέναντι στον πελάτη ή συνεργάτη σας. Γι’ αυτό και η σχεδίασή της είναι σημαντικό να γίνει από επαγγελματίες της γραφιστικής.

Κατάλογοι

Σχεδιάζουμε καταλόγους για καφετέριες, εστιατόρια, Bar, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, εμπορικά καταστήματα κ.α.

Αφίσες

Στην Lemonart σχεδιάζουμε κάθε λογής αφίσα που θα χρειαστείτε για να προσελκύσετε ή να ενημερώσετε το κοινό σας.

Banners

Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε banners για βιτρίνες καταστημάτων!

Αυτοκόλλητα

Τα αυτοκόλλητα έχουν εφαρμογή σε βιτρίνες καταστημάτων, χάρτινες τσάντες, ποτήρια καφέ, κουτιά δώρων, σε προσκλητήρια, μπουκάλια κρασιών, ελαιολάδου, σε ταπετσαρία, σε ταμπέλες και πολλά ακόμη.

Ημερολόγια

Στη Lemonart σχεδιάζουμε το ημερολόγιο της επιχείρησης ή του συλλόγου σας.

Σουπλά

Σουπλά χάρτινα για bar - restaurant, καφετέριες, ξενοδοχεία, για τη δεξίωση ή το πάρτι σας.

Ταμπέλες

Στην Lemonart σχεδιάζουμε κάθε λογής ταμπέλα που θα χρειαστείτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαφημιστικά

Facebook, Twitter, Instagram και άλλα, είναι πλέον από τα εργαλεία εκείνα που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να προβληθεί σε όλο τον κόσμο χωρίς να δαπανήσετε χρήματα όπως θα κάνατε με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τα συστήματα αυτά δίνουν στα χέρια σας ένα δυνατό εργαλείο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την εταιρική σελίδα σας στο facebook ή το Twitter να ανεβάσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες και να σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο διαχείρισής του.
Διαφημιστικά πακέτα για promotion στο fb & instagram.

Σελιδοδείκτες

Σχεδιάζουμε διαφημιστικούς σελιδοδείκτες για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Φόρμα ενδιαφέροντος για γραφιστικές υπηρεσίες

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ